Schilderles op dinsdagavond = vol

 

In deze serie lessen gaan de deelnemers uitvinden wat verschillende kleuren ondergrond met een schilderij doen, hoe je dat kan gebruiken. Met acryl- en olieverf. Daarnaast ook nog een paar portret- en/of modeltekenlessen. 

De cursus bestaat uit 12 lessen en start op dinsdagavond 30 januari 2024. De lestijd is van 19.30 tot 21.30 uur. De laatste les is op 23 april, tijdens de voorjaarsvakantie is er geen les. De kosten bedragen € 192,00 incl. verf en papier, exclusief andere dragers.

 

 

12 lessen tekenen en schilderen op donderdagmiddag = vol

Voor gevorderde beginners en gevorderden. 

De lessen starten weer op donderdag 1 februari 2024. In deze lessen  kan je ook aan je eigen werk werken of we werken in overleg aan een thema.

Deze lessen worden ook in de Mariaschool gegeven en starten op donderdag 1 februari 2024.De laatste les is op 25 april. Op 22 februari is er geen les i.v.m. de voorjaarsvakantie.De lestijd is van 13.30 tot 15.30 uur. 

De kosten bedragen € 192,-- inclusief verf en papier, exclusief andere dragers. Gebruik je je eigen materiaal dan kosten de lessen € 180,00.

 

12 Schilderlessen op donderdagavond    nog 3 plekken open

Ook voor gevorderde beginners en gevorderden. In de lessen bepaal je zelf wat je gaat schilderen. Heb je liever een opdracht? Ook geen probleem, dat wordt geregeld. Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt in het schilderen. 

Deze lessen starten ook op donderdag 1 februari 2024. De laatste les is 25 april 22 februari is de voorjaarsvakantie. De lestijden zijn van 19.30 - 21.30 uur. Ook weer in de Mariaschool. De kosten van deze lessen bedragen € 180,00 excl. materiaal.

In deze groep is nog één plek vrij.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een cursus, neem dan contact met me op.

Ben je wat slechter ter been? Houdt er wel rekening mee dat het atelier op de eerste etage is; er is geen lift. 

 

Uiteraard gelden er nog steeds wat gezondheidsregels: voel je je niet goed, ben je verkouden of zo iets, blijf thuis. Dit is niet alleen voor jezelf maar ook om anderen te beschermen! De meeste deelnemers zijn nl. wat ouder.

Workshops "lekker schilderen" : kunnen ook weer geboekt worden.

Heb je wat leuks te vieren of wil je een keer met vrienden of vriendinnen een leuke middag?Op aanvraag organiseer ik workshops "lekker schilderen". Deze workshops zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het lekkers wordt nl. eerst geschilderd en daarna opgegeten. Als herinnering blijft het schilderij. 

In overleg kan gebak of een fruitcoctail geschilderd worden.

Deze activiteit kan gehouden worden in mijn atelier voor max. 4 personen, in het atelier van een collega tot max. 8 personen, of op locatie tot max. 20 deelnemers.

Deze workshops kosten € 25,00 per persoon.